Welkom op de website van Wandelgroep Raalte


Wandelgroep Raalte is een wandelgroep, die 2 keer per week wandelt op de maandag- en op de woensdagavond.
We hebben 3 groepen wandelaars. De eerste groep wandelt op de maandagmiddag 6 km, de tweede groep op maandagavond 8,5 km en de derde groep op woensdagavond 8,5 km.
De maandagmiddaggroep start om 13.30 uur en is omstreeks 15.00 uur terug en de avondgroepen starten om 19.00 uur en zijn rond 20.30 uur terug bij het startpunt.

Er wordt altijd gestart vanaf verschillende cafe's, waar na de wandeling de meeste leden nog even iets drinken, bijkomen en kletsen (op vrijwillige basis en op eigen kosten). In de winter is het wel meestal bij hetzelfde café in het centrum van Raalte en Heino, maar in de lente en zomer is het vanaf verschillende locaties rondom Raalte. In de winter wandelen wij namelijk altijd in de dorpskern en in de zomer wandelen wij voornamelijk buitenaf (bijvoorbeeld in de bossen van Luttenberg, Haarle, Heeten en Heino) in het mooiste stukje natuur van Salland.

Tevens organiseren wij 1 keer per jaar een groot wandelevenement en we zijn aangesloten bij de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN).

Af en toe wordt er een lezing gehouden, bijvoorbeeld bij een podoloog.

Oefentherapie Cesar zie praktijk voor Oefentherapie Cesar & Medical Kinetics M. Zwerink, zij heeft afgelopen zomer met de 3 groepen meegelopen om ons tips te geven om de loophouding te verbeteren. Deze zomer wordt ze ook gevraagd om met de 3 groepen mee te lopen.


Wij hebben altijd plaats voor nieuwe mensen, die in groepsverband gezellig en sportief bezig willen zijn en die ook nog eens wat van onze mooie Sallandse omgeving willen zien.


Start uw wandeling op wandel.nl

Voor wandelaars handhaaft KWBN de website www.wandel.nl. Wandelliefhebbers kunnen hier zoals altijd terecht voor de online Wandelagenda met alle tochten van het Landelijk Wandelprogramma en voor informatie, nieuws en tips over wandelroutes, wandelreizen, wandelproducten en ledenvoordelen. Het komende jaar breiden we wandel.nl verder uit zodat een bezoek aan deze site u als wandelaar nog meer profijt oplevert.

Wilt u meer informatie en/of lid worden, dan kunt u contact op nemen met:

Jenny
Secretariaat Wandelgroep Raalte
Tel.: 06 - 104 407 52
E-mail: info wandelgroep-raalte


Graag tot ziens bij onze wandelgroep!

 

?>