Informatie

Wij zijn aangesloten bij de KWBN (Koninklijke Wandel Bond Nederland). Voor u houdt dit in, dat u korting krijgt op alle georganiseerde tochten in Nederland, die aangesloten zijn bij een wandelbond.
U krijgt jaarlijks gratis het Landelijk Wandelprogramma toegestuurd. Als u wilt helpen als vrijwilliger(ster) bij de door ons georganiseerde tochten bent u ook nog eens verzekerd via de KWBN.
Het lidmaatschap zal ingaan als u 3 maanden lid bent van onze Wandelgroep en u ontvangt dan van ons automatisch het pasje van de KWBN. 
 
Geïnteresseerden mogen 1 maand kosteloos mee wandelen om te kijken of ze lid willen worden.

Wij werken met een wandelrooster van 3 maanden en deze zal via e-mail worden verstrekt. Heeft u geen mailadres, dan krijgt u het door ons uitgereikt.
Op de wandelavonden vertrekken wij om 19.00 uur, gelieve 5 minuten van tevoren aanwezig te zijn.
Als wij in een andere plaats wandelen en u wilt meerijden, laat het even weten, dan kunnen wij u meenemen (bellen tot 18.00 uur!).

Contributie

De contributie voor lidmaatschap van de Wandelgroep bedraagt € 16,50 per kwartaal voor 1 of 2  keer per week wandelen.

Ook bestaat er een lidmaatschap als Steunend lid. Dit houdt in dat iemand dan lid van de Wandelgroep is, maar wandelt niet mee. Hij/zij krijgt wel een lidmaatschap van de KWBN (Koninklijke Wandel Bond Nederland) plus het Landelijk Wandelprogramma en men kan dan ook meehelpen met eventuele andere taken binnen onze vereniging.
Dit lidmaatschap bedraagt dan € 20,- p.p. per jaar.