Nieuws

Looptraining door oefentherapeut

 

 

 


Geachte heer/mevrouw,
 
Op 17 mei hebben ik genoten van de Sallandse Voorjaarstocht die jullie organiseerden vanuit Heino. Ook hiervan hebben we op onze website, www.2wild.nl, een wandelverslag gemaakt en een fotoserie geplaatst.

 Verslag Sallandse Voorjaarstocht Heino (www.2wild.nl)
 
Wie weet tot bij een van de volgende wandelingen.
 
Met vriendelijke groet,
Patrick
www.2wild.nl


April 2015

Enkele foto's zijn van 13 april tijdens de jaarvergadering, Gerrit heeft als voorzitter afscheid genomen. Als dank voor zijn inzet gedurende 6 jaar kreeg hij een bos bloemen, boek met persoonlijke groet van de leden en een beeldje met de logo van de wandelgroep.

De andere foto's zijn vandaag gemaakt, we hadden een feestavond/middag ter ere van het 10 jaar bestaan van de wandelgroep.
We hebben een gezellig feest bij de Lepelaar in Olst ( Eikelhof) gehad, we hebben oud Hollandse spelen gespeeld en daarna genoten van een heerlijke barbecue en dessertbuffet.
Het was een goed verzorgd feest waar we met veel plezier op terug kunnen kijken.


Mei 2014

Het vertrek was vanaf 'T Scheultie uit Heeten, de tocht is uitgezet door Wim en Harrie Meijerink, leden van de wandelgroep Raalte.
De deelnemers waren erg enthousiast over de tocht en de 2 prachtige rustpauzes.
Er hebben 787 deelnemers aan de tocht meegedaan.
Wij kunnen terug kijken op een succesvol wandelweekend.


November 2013

Zaterdag 2 november hebben wij onze jaarlijkse feestmiddag gehad. We zijn bij Oortwijn in Heino wezen bowlen en daarna hebben we gezellig bij elkaar gezeten. We hebben genoten van een heerlijk hapjesbuffet. Ineke is tijdens de feestavond gekozen als clubvrouw van het jaar 2013. Ze kreeg een mooie oorkonde, die medelid Anja Tuink heeft gemaakt, een beeldje en een mooie bos bloemen.
Het was een gezellige middag, die voor herhaling vatbaar is.


Juni 2013

Op onderstaande link kunt u het fotoalbum van Gerko Dijkstra uit Enschede bekijken. Hij was 2 juni jl. deelnemer aan onze Voorjaarstocht in Heino.

Klik hier voor de foto's van Gerko


December 2012

Zaterdagavond 24 november had de wandelgroep Raalte de jaarlijkse feestavond. Dit jaar is voor 24 november gekozen in plaats van de kerstavond. We zijn in het restaurant van zwembad het Teijnraan geweest, waar we in de sporthal eerst een aantal leuke activiteiten hebben gedaan. Op speciale fietsen (waar je niet fatsoenlijk op kan fietsen) moest je een parcours afleggen en doelschieten met een speciale bril op, waardoor niemand raak schoot. Tot slot gingen we nog gezamenlijk blind volleyballen. Na deze inspanningen stond in het restaurant een veelzijdig buffetje klaar dat heerlijk smaakte.
 
Harry Meijerink is gekozen tot Clubman van het jaar 2012, mede door zijn wekelijkse inspanningen voor de club. Hij kreeg een oorkonde gemaakt door lid Anja Tuïnk en een mooi beeldje.
We hebben een gezellige en geslaagde avond gehad.


Mei 2012
  
Op onderstaande link kunt u het fotoalbum van Jos Logtenberg bekijken. Hij was 19 mei jl. deelnemer aan onze Voorjaarstocht in Nieuw-Heeten. Hij liep die dag 40 km en maakte onderweg vele mooie foto's.
 
Klik hier voor de foto's van Jos

*  *  *  *  *

Foto's gemaakt tijdens een wandeling van de maandagavondgroep in de omgeving van Raalte/Hogebroeksweg. Zo'n 300 meter langs/door het hoge fluitekruid!


Maart 2012
 
Een aantal foto's gemaakt tijdens een maandagmiddag wandeltocht.


Augustus 2011
 
Zo 28 augustus 2011 - Tijdens de Stöppelhaene wandelen langs de versierde straten.
 
De organisatie van het Sallandse Oogstfeest en Wandelgroep Raalte nodigen u uit om zondag 28 augustus de wandelschoenen aan te trekken.
Van 10.00 uur tot 13.00 uur kunnen mensen inschrijven op 't Stöppelveld.
Deelname is voor jong en oud, voor zowel individuen als groepen en gezinnen.
De tocht is 7,5 km lang en de route gaat langs de versierde straten en versierde kerken van Raalte.
 


Mei 2011 
  
Op maandag 16 mei jl. was het dan zover. De Wandelgroep Raalte kreeg haar nieuwe poloshirts.
Dit was mogelijk gemaakt door een sponsor, namelijk AutoCityAVK, de Suzukidealer te Deventer.
De shirtjes in de kleur rood, de kleur van de Wandelgroep, zijn voorzien van twee geborduurde logo's. Een logo van de sponsor en een logo van de Wandelgroep.
In de showroom van de sponsor werden de shirtjes overgedragen door de directeuren van AutocityAVK aan de aanwezige bestuursleden en leden van de Wandelgroep.
Op de foto de trotse vertegenwoordigers van de Wandelgroep (van links naar rechts): Harrie Meijerink, Anja Tuïnk, Agnes Besten, Harrie Meijer, Gerrit van Suntenmaartensdijk en de sponsoren René Temmink en Jos Aarnink.


Januari 2011 

Helaas moeten wij u mededelen, dat de Sallandse Najaarstocht van onze wandelgroep geen doorgang zal vinden. Deze tocht stond gepland voor
9 oktober 2011.
 


December 2009
 
Zomaar wat foto's van de maandagmiddag-wandelgroep op de Lemelerberg (bovenste twee foto's) en in het buitengebied bij Heeten.